G-Spot


 

Iztok, Mitja, Marin in Boštjan, so se po nekaj letih igranja v drugih "bendih" zbrali, z močno željo po ustvarjanju in igranju.
V začetku leta 2004, so posneli komad - V barvah, za celovečerni film "16:57". Med snemanjem, je z njimi sodeloval tudi Damijan.

Kmalu je kot odličen klaviaturist postal stalni član benda. Ko so čakali na svoj prvi miks v Bitki talentov, v oddaji spet doma so opazili Katjo Koren. Povabili so jo k sodelovanju, in na hitro določili delovno ime skupine - Momentico. Odzivi publike na pesem V barvah, so bili odlični in prav to je člane gnalo naprej.

Za več kot leto dni so se zaprli v prostor za vaje, kjer so ustvarjali repertoar, avtorske komade...

V začetku leta 2005 so organizirali vaje v živo na gradu Rače, za vse neučakane kolege, ki so čakali na novo ime banda. Odločili so se, da se bodo imenovali
G-spot. Tudi tokrat so dobili odlične odzive publike in takrat tudi začeli z večjimi koncerti.

Skupina je bila vedno bolj poznana prav zaradi Katje Koren, njenega sodelovanja v Bitki talentov ter končnim tretjim mestom (takoj za Omarjem Naberjem in Anžejem Dežanom).
Na Pesmi poletja 2006 so tekmovali s pesmijo Lepljive misli.

 

 


 

 Vir: Dogaja.se

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

  Iskanje

config

      Znani pravijo o nas:

Čedahuči

'Trzalica.com je zelo pomemben prispevek k ohranjanju, širjenju in prepoznavnosti slovenske glasbe in slovenskega jezika v glasbi. Tako širok arhiv besedil in akordov si naša glasba zasluži in tudi potrebuje, in kar je najbolj pomembno, marsikomu bo olajšala učenje kitare in dala veselje ter motivacijo za igranje tega čudovitega inštrumenta.'

Matjaž iz skupine Čedahuči