Kje si bila doslej - Vlado Kreslin

DMP - Vojna in mir

Prvi konceptualni album skupine, nastal po večletnem lastnem snovanju in sodelovanju s producentom Žaretom Pakom. Album, ki je v slovensko popularno glasbo vnesel nekaj še neslišanih glasbeno-besedilnih prijemov, npr. v skladbi Komu zvoni. Ob večinoma trših zvokih so v skladbah značilne večglasne vokalne pasaže, opazen je izrazit premik v kakovosti besedil.

DMP - Iskanje

Album mladostnega iskanja glasbene zrelosti, ki s svojo zvočno podobo na trenutke zadiši po osemdesetih, Dire Straits in Duran Duran. V glavnem kitarska muzika, ki podlaga Borutova iskrena, izkušenjska besedila.

DMP - Opus II

Prvo izplutje v akustične vode, kjer si roko podajata Borutova in Alanova poetika. Za skupino in poslušalce izkušnja bolj pristnega, neposrednega zvoka, iz katerega so se rodile prve uspešnice: Ko prižgeš nov dan, Ti in jaz.

DMP - Neki rabm, da te ne pozabm

Alan kot avtor razpre krila in se preskusi tudi kot vokalist. Skladba Rabm izstreli skupino na koncertna prizorišča, band s priredbo maturantske himne Gaudeamus igitur sodeluje pri popularizaciji mature. Na albumu so poleg slovenskih skladb še besedila v angleščini, hrvaščini in latinščini.

DMP - 20:00

Milenijski album, na katerem pride do izraza dvosmernost nadaljnjega glasbenega razvoja skupine. Me že ma, da bi te se spogleduje z lahkotnejšo zabavnostjo, 25 doseže status ponarodelosti, Ti si vse se za vedno zasidra v srcih množic. V prelomnih časih je tudi glasba Društva mrtvih pesnikov na prelomnici.

Zablujena Generacija - Pank zabloda

Založba: Vinylmania Records V stilu dobrih starih Ramonesov je ta drugi album zagledal luč sveta v manj kot letu dni. Natančneje, komadi so bili pripravljeni, posneti in izdani komaj devet mesecev po njihovem prvencu Fajht. Gre za album, ki je nastajal z neko neobremenjenostjo, zafrkancijo in občutkom, da se stvari da realizirati, če se dela […]

Zablujena Generacija - Pop idoli

Založba: MENART Records Bodi zvezda, postani idol, naj te poznajo vsi. Najstnice bodo kričale tvoje ime in ti pošiljale pozdravčke, poljubčke, plišaste medvedke in oh in sploh. Skupaj s tabo bomo poskrbeli, da ogromno zaslužimo s prodajo tvojega albuma, se pravi albuma na katerem bo celo tvoja fotografija. Poskrbeli bomo, da bodo komadi všečni, teksti […]