Bojanu v slovo

Ko sediš pred računalnikom, si na strani Trzalica.COM in sem primoran na napisati eno izmed najtežjih stvari. O nekom, čigar podpis je celotni portal.

Uradno se je Trzalica rodila 29.marca 2005. In kot šesti uporabnik se je registriral uporabnik NoMAD.

Na začetku nisva bila najbolj kompatibilna – priznam. Ziher en mlad mulc, ki rad pametuje! Ampak izkazalo se je, da je to gospod, ki bo počasi srečal Abrahama. Ojej, si mislim…

Mineva čas in spoznaš človeka. In spoznaš, da ima nebroj predlogov in želja, kako pomagati našemu portalu. Akordira besedila, popravlja stare zapiske, na Forumu produktiven,…Videlo se je, da mu Trzalica nekaj pomeni. Da mu ni vseeno za njo.

S časom si pridobi moje zaupanje in mu zaupam vodenje portala. Ena mojih najboljših odločitev v življenju.

Ne bom šel delat celotne statistike ampak Bojan je spisal preko tisoč slovenskih besedil z akordi. Prava Dobra vila. Ampak ni delal samo to. Kot prvi v Sloveniji naredil Akordni krog, spisal Šolo kitare, Trzalici dal vizualno podobo, organiziral Trzalica.COM piknike…celotna Trzalica je praktično en njegov podpis.

Eno zadnjih njegovih akordiranih besedil, je bila pesem od Rudija, ki pravi:

»Za nas  ki smo polni strasti, za prave duše nas nič ne skrbi,

daj pridi z nami na pot, ki nas vodi do tja kjer je radost in ljubezen doma.«

Bojan – vem, da je bila Trzalica tvoja strast in radost. Neskončno sem ti hvaležen za vse, kar si naredil za naš portal. Žal, mi je, da se nismo videli na pikniku – ZELO!

Trzalica.COM te bo zelo pogrešala!!! Jaz te bom pogrešal.

Počivaj v miru.

Stanislav