ARMIN VAN BUUREN in dodatni  elektronski virtuozi

Red Party, najbolj dovršena in največja plesna zabava v Sloveniji, ki je v enem letu uspela pripeljati že četrto ime z vrha lestvic največjih DJ-jev, se bo 15. decembra vrnila. To bo že druga božična zabava največjega formata pri nas, tokrat pa na Red X-mas Party v ljubljansko Dvorano Stožice prihaja nizozemski didžej Armin van Buuren, ki je vodilni svetovni trance didžej, album Imagine, kjer so v spevnih skladbah sodelovali priznani vokalisti, pa mu je prinesel svetovno slavo na mainstream sceni.

Red X-mas Party tokrat presega format plesne zabave, saj bo dodaten šov program poskrbel za ekstravagantno izkušnjo. K nam namreč prihajajo vrhunske akrobatske plesalke in plesalci, ki so sicer redne gostje najbolj poznanih klubov na svetu in so letos spremljali na turneji znanega francoskega DJ-ja Boba Sinclara. Akrobati na vrveh, plesalke v velikih kozarcih, ekstravagantna kostumografija in scenografija, bodo Red Party zagotovo podpisali z rdečo.

Na portalu Prislikaj.si si lahko ekskluzivno prislikate brezplačno vstopnico za nepozabni dogodek leta, ki vam bo še dolgo ostal v spominu. Lahko pa sodelujete tudi v drugih nagradnih igrah, kjer se lahko potegujete za adrenalinski polet, vožnjo z motornimi sanmi, darilne bone in druge nagrade. Obiščite portal Prislikaj.si ali si naložite katero od Android/iOS aplikacij, slikajte zahtevani motiv in zadenite bogate nagrade.