Pesem Din Don, ki je izšla pred nekaj dnevi v izvedbi Katarine male in a cappella zasedbe A-Kamela, je dobila še slikovno podobo.

Katarina, ki je ob božičnih praznikih najsrečnejša, pravi: "Snemanje je potekalo na dveh lokacijah, v cerkvi Sv. Jakoba v Ljubljani ter pri mojih starših. Iskali smo idilično lokacijo, razmišljali o snemanju v hribih, ampak na koncu sem pomislila, da je najbolj primeren kraj za snemanje ravno tam, kjer so spomini na božič najlepši. In to je lahko samo doma." "Seveda me je “drago” stalo", pove v smehu, saj je morala ob tem starše za dva dni preseliti in za dodatek peljati še na  kosilo na Kras.

Katarina poudarja tudi, kako zanimivo je bilo sodelovanje z mladim režiserjem Juretom Dostalom. "Moj razredni profesor iz srednje šole mi je pisal, češ da ima učenca, ki je velik oboževalec mojih pesmi in če bi se lahko z njima dobila. Ko sem spoznala Jureta, ki je mimogrede skoraj dvakrat večji od mene in mnogo mlajši, pa sem, ko mi je pokazal svoje materiale, bila nemudoma prepričana, da ima fant velik potencial. Priznam, da zelo mladi ekipi sprva nisem v celoti zaupala, danes pa jih lahko samo izjemno pohvalim. Sami 18-letniki, pa vsi kot pravi profesionalci. No, tako lahko mirno rečem, da je tole sodelovanje zakrivil kar moj bivši profesor in moram priznati, da mi ni žal”, še dodaja Katarina mala. Mladi režiser se z ekipo pod svoja dela sicer podpisuje z imenom Fixmedia.

A cappella zasedba A-Kamela je z Din Don posnela tudi svoj prvi uradni video, čeprav so A-Kamelovci že poznani glasbeni mački. Njihova udeležba na “Talentih” in nenehno pridno ustvarjanje sta namreč obrodila že številne koncerte. Na snemanju videa so izjemno uživali, dodajajo pa tudi: "Celotna ekipa, ki je pri pripravi sodelovala, je poskrbela za skomine po božiču že sredi novembra ter nas pustila v veselem pričakovanju najlepših dni v letu. Veseli smo, da je video končno pred nami in izjemno navdušeni nad celotnim sodelovanjem!”