Anja Baš je prek kratkim predstavila novo, že četrto avtorsko skladbo 'Nimaš kej'. Za skladbo je posnela tudi videospot, ki  je svojo premiero doživel včeraj, danes pa ga že lahko vidite tudi drugje.

 

Anja je včeraj na sedežu založbe Dallas v živo predstavila svojo glasbo. V akustični preobleki, ob spremljavi kitare, harmonike in tolkal smo lahko slišali skladbe 'Nimaš kej', 'Skušnjava' in druge. Prav tako pa so si vsi prisotni lahko premierno ogledali videospot za Anjino aktualno skladbo 'Nimaš kej'.

 

Videospot za skladbo "Nimaš kej" je nastal pod režisersko taktirko Dejana Baboska iz ekipe Narayan production. »Dejan je eden tistih redkih režiserjev, ki zna iz tebe potegniti to, kar pravzaprav veš, da sam želiš povedati/pokazati, ampak ne veš kako,« o sodelovanju z režiserjem pravi Anja in dodaja: »Ker je osnova besedila pesmi "Nimaš kej" pravzaprav pismo, sem želela, da videospot to na nek način prikaže. Iskala sem tudi moškega, ki se pojavi v videospotu kot moj nekdanji fant – in to vlogo je 'dobil' Omar Naber. Z Omarjem se sicer poznava že od Bitke talentov in od nekdaj se dobro razumeva.« Videospot je bil posnet v Ljubljani in v Kranju v hotelu Actum.

 

Videospot si lahko ogledate tukaj:

*************************************

 

Anjino življenje je že od nekdaj povezano z glasbo. Že v zgodnjih najstniških letih je pobirala nagrade in zmagovala na različnih glasbenih tekmovanjih in festivalih, pela in ustvarjala je v zasedbi Angee, s katero je posnela tudi uspešen album 'I'm cool'. Anja je v času delovanja zasedbe odkrila talent za samostojno pisanje pesmi, kar jo danes loči od večine slovenskih pevk. Začela je s pisanjem besedil, kmalu pa se je lotila tudi skladanja. Danes vse svoje skladbe v celoti napiše sama. Trenutno pridno pripravlja material za album, ki bo izšel v jeseni.

Akorde pa najdete že tudi na naši strani: besedilo z akordi  Nimaš kej