Elvis Jackson so tisti vedri in neobičajni Primorci, ojačani z bobnarskim Štajercem, ki jih je vedno težko žanrsko umestiti in ti na obrazu narišejo nasmeh, te pripravijo do plesa ali pa povzročijo, da si razgibane, energične,  dinamične in melodično nalezljive pesmi ne moreš izbiti iz glave.

»Window« je nova pesem, ki napoveduje novo, peto izdajo in sodi ravno v kategorijo pesmi, s katerimi so se ELVIS JACKSON  približali širši javnosti  (This Time, Street 45, Dry Your Tears, Hawaiian club, Morning ...).  Za nov hit skupine je sicer pravšnja oznaka  lahkoten rock z reggae in ska vplivi, čeprav duh in vedrina pesmi  ostajata  v tistem pristnem punk duhu. Ja, Elvisi so na nek način drugačni, večni uporniki - ali jih sprejmeš takšne kot so, ali pa jih ne boš nikdar povsem razumel. »Window« je še ena od mnogih uspešnic skupine, ki se nam bo usedla v uho in nam polepšala dan.

Buda, pevec skupine, je o pesmi povedal:

»Pesem mogoče nekoliko o odstopa od ostalih pesmi s prihajajočega albuma. Window je nastajala dejansko več let, za nekaj časa obtičala nedokončana,  letos pa bo svoje mesto končno našla na našem novem CD-ju.  Pri izvedbi  je sodeloval tudi glasbeni gost Davor Klarič, ki je s svojimi Hammond vložki  vsekakor  prispeval k polnosti zvoka. Gre za osebno izpoved, povezano z našimi koncertnimi nastopi, oziroma za prispodobo našega razgleda z odra na občinstvo. Opisuje  čustva ter odnos  in energijo, ki  jo je mogoče začutiti le na živih nastopih. Pogled na zadovoljno in odzivno publiko je kot pogled skozi okno s čudovitim razgledom. Zadovoljna publika nam zagotovo polepša dan.«

Nič ni slučajno, za dosežke je treba trdo delati. Fantje iz skupine ELVIS JACKSON to dobro vedo. Letos namreč obeležujejo 15. obletnico delovanja, ta jim je posledično prinesla nastop na Q Max Partyju v Kranjski Gori (Vitranc) in Zlati Lisici v Mariboru, obe prireditvi z renomejem in posebno medijsko težo.

Ne gre pozabiti, da smo pred tem konec leta 2012 Elvis Jackson lahko videli na prireditvi Športnik leta  v Cankarjevem domu, kamor so se  vrnili kot  glasbeni gostje prireditve Viktorji, najbolj izpostavljene prireditve za dosežke na medijskem področju v Sloveniji. Elvis Jackson počasi pridobivajo in zasedajo mesto, ki jim pripada - v samem vrhu! Koncertno so tam že vrsto let, sedaj pa je napočil čas tudi za medijsko potrditev!