»Še en dan« je naslov glasbenega prvenca kranjske zasedbe IKOS BAND. Za aranžma je poskrbel mednarodno priznani Primož Grašič, avtor besedila in glasbe pa je Jure Vizovišek.

IKOS BAND je kranjska rock skupina za dušo in dober žur. Že več kot 15 let zabava publiko, ki sta ji pri srcu yu in svetovni rock. Nostalgijo obuja tudi z imenom po nekdanji legendarni kranjski tovarni IKOS. Njihovi koncerti nekajkrat na leto so odlično obiskani.

Kljub obujanju glasbe svoje mladosti, zasedba ni politično obarvana. Ni ne črna, ne zelena, niti rdeča, kot so dajali slutiti različni spletni portali. Je pa polna energije, ki jo z veseljem deli z vsemi poslušalci, ne glede na starost, barvo, versko pripadnost..

Po petnajstih letih delovanja se zasedba počuti dovolj zrela za nastop z lastnim izdelkom. Prvenec »ŠE EN DAN« je moderna rock balada, ki diši po preteklosti. Govori o brezskrbni mladosti in želji preživeti še kakšen tak dan.

"Ponosni smo nanjo in zadovoljni s prispevkom Primoža Grašiča, ki je z aranžmajem še enkrat dokazal svoj velik občutek za glasbo."

Še en dan - Ikos Band

avtor besedila in glasbe: Jure Vizovišek / aranžma: Primož Grašič

Ikos Band - zasedba:

Jure Vizovišek - vokal, kitara

Toni Humar - bas

Igor Bizjak - vokal, kitara

Janez Slapar - kitara

Robert Humar - klaviature, backvokal

Rado Čučnik - bobni

SoundCloud – Še en dan
https://soundcloud.com/jure-vizovisek/se-en-dan

Za dodatne informacije:

e-mail: info@ikos-band.com

splet: www.ikos-band.com

FB: https://www.facebook.com/ikosband

 

Akordi so že v dolpotegu: besedilo z akordi  Še en dan