HAPPY OL'McWEASEL v tragikomičnem akcijskem videospotu

Happy Ol' McWeasel, energični in poskočni keltski punk rokerji s smislom za humor in dobre izdelke, predstavljajo svoj tretji videospot, tokrat za pesem Good Deeds, ki bo izšla tudi kot single. Pesem ni mogoče najti na uspešnem prvencu »No Offence..« iz leta 2012, saj fantje na ta način napovedujejo, da so pričeli z ustvarjanjem novega albuma, ki naj bi ga dočakali še do konca leta 2013.

Snemanje neobičajnega videospota je potekalo v sodelovanju z ekipo Final Focusa, z Markom Šalamunom na čelu. Skupina v videospotu nazorno prikaže, kako se lahko izjalovi še najbolj preprost plan, snemanje videospota, ki se sprevrže v razgibano filmsko akcijo, vodi nas skozi epske »slowmotion« kadre v slogu Matrice, kot jih slovenski film še ni videl.

Singl Good Deeds je bil posnet v Epix Productions studiju s producentom Martinom Bezjakom, za mastering je poskrbel Mika Jussila v legendarnem finskem studiju Finnvox.

Skupina z videospotom, z zvrhano mero iznajdljivosti in samoironije provokativno prikaže, da se v življenju tudi dobri nameni včasih izjalovijo.

Premieri videospota sta skupaj s koncertnima nastopoma potekali v sredo, 13.marca, v Ljubljani, Gala Hala in v soboto, 16. marca, v domačem okolju mariborskega Kluba MC, kamor so se HAPPY OL' McWEASEL vrnili po letu dni. Po predstavitvi bučno sprejetega videospota sta sledil izjemno uspešna nastopa, tako Metelkova kot MC Pekarna sta bili polni do zadnjega kotička.  V Ljubljani so kot gostje  HAPPY OL' McWEASEL nastopili celjski melodični punk rokerji,  MULTIBALL. Poleg njih pa je Marko Soršak – Soki (ELVIS JACKSON) svojo 20.obletnico delovanja in rojstni dan obeležil kot gost na bobnih v udarnem hitu Harry Grizzly.

Da so Happy Ol'McWeasel čedelje popularnejši in da uspešno napadajo koncertne odre, pričata omenjena dva nastopa, kot tudi serija nastopov, ki skupino čaka v pomladnem in poletne času, razkrili pa vam jih bomo v prihodnjem medijskem sporočilu.

Videospot: