Po več letih, ko je Kitariada redno domovala v MC-ju, smo se odločili, da ponovno obudimo to priljubljeno glasbeno prireditev. V prvi vrsti gre za nastope kitaristov ob spremljavi ritem sekcije, v drugi pa za druženje glasbenikov in ljubiteljev kitarske glasbe.

Vabimo vse kitariste, ki bi se radi predstavili javnosti, da se prijavijo na Kitariado, ki bo 26.1.2013 v klubu MC Pekarna. Vsak kitarist lahko nastopi s solo nastopom na električni ali akustični kitari z ali brez osnovne ritem sekcije. Ritem sekcijo lahko zagotovi sam (npr. člani benda, v katerem igra - bas in bobni) ali pa jo po dogovoru zagotovimo mi. O terminih vaj se bomo dogovorili individualno.

Tematsko zvrst glasbe ni določena in bomo veseli vsakega prijavitelja, ki bo lahko zagotovil kvaliteten 8-12 minutni nastop, kjer bo demonstriral svoje veščine igranja. Igrajo se lahko tako priredbe, kot avtorske skladbe. Pri nastopu lahko igranje pospremite tudi z vokalom, ki pa ne sme izstopat pred instrumentalnim.

Prijave na Kitariado sprejemamo do 16.1.2013 na naslovu info@klub-mc.si z zadevo PRIJAVA - KITARIADA 2013. Pošljite nam svoje kontaktne podatke in nekaj več informacij o nastopu. Prav tako smo na istem naslovu dosegljivi za več informacij.

Official: http://www.pekarna.net/dogodek/kitariada-2013