Mi2: novi single 'Še en dan'

 

Če ste si pred nedavnim ogledali novo animirano satiro na naši nacionalni televiziji, ki je najvidnejše predstavnike našega družbenopolitičnega življa postavila v razcepljeno slovensko vas, potem prav gotovo niste mogli zgrešiti tudi njene naslovne skladbe, ki se pojavlja v uvodu in zaključni špici.  Gre za skladbo z naslovom Še en dan, ki so jo prav za omenjeno serijo napisali in posneli člani skupine Mi2.

 

Tudi sama skladba na šaljiv način pripoveduje o tej »večni slovenski bolezni«, se pravi o delitvi na naše in vaše, ki smo ji (tudi danes) priča na vsakem koraku. Zaradi odličnih odzivov, ki so jih bili deležni takoj po premiernem predvajanju, so se Mi2 odločili, da skladbo ponudijo v poslušanje tudi radijskim in drugim poslušalcem.

Tudi sicer se v njihovem ustvarjalnem brlogu te dni vse trese od kreativnosti – Mi2 so se namreč lotili ustvarjanja še ene avtorske plošče. 'Izid lahko pričakujemo nekako v roku enega leta.  Vpričo razmer, v katerih se nahajamo, ne bo manjkalo čvrstih besedil in udarnih ritmov, po katerih smo poznani Dečki s Sotle.'

 

Youtube posnetek:

Drugače pa si oglejte tudi naš Dolpoteg, kjer lahko najdete akordirana besedila od skupine Mi2.