Pevka NESSY po nekaj letih aktivnega ustvarjanja predstavlja že svoj 5. singel z naslovom

Mlada, iskrena in živahna pevka Neža Bračun, ki se predstavlja pod umetniškim imenom NESSY in je do sedaj v svojih letih delovanja nanizala že kar nekaj radijsko uspešnih singlov kot so NAJIN RAJ (leta 2008 je bila s to sladbo na lestvici 500 najbolj predvajanih slovenskih skladb na 129. mestu), LJUBILA BOM NAGLAS, ROŽNAT JE DAN, AMERIŠKE SANJE, se tokrat predstavlja s svežim singlom PIKA NA I.

 

NEKAJ BESED O SKLADBI

"Pika na i" je navihana skladba, ki govori o tem, da v življenju mnogim stvarem skozi naše oči manjka pika na i. Srečni so tisti, ki svojo piko na i najdejo, pa naj bo to v ljubezni ali na kateremkoli drugem področju življenja. Jaz sem jo zagotovo našla v ljubezni in v stilu glasbe, ki ga ustvarjam, to me izpolnjuje pa naj zveni še tako kičasto. V bistvu ne ločujem glasbenega in privatnega življenja, saj glasbo živim, tako da govorim izključno iz sebe. Tokrat je v celoti avtor skladbe Damjan Pančur, saj je prispeval tako glavno melodijo in besedilo podkrepljeno z odličnim aranžmajem grajenim predvsem na akustičnih inštrumentih in je to prva skladba, ker ni bilo električnih kitar.

Videospot:

 

Kako naprej?

Do sedaj sem bila v večji meri radijska izvajalka, saj so moje skladbe tako kot radi rečemo "radiofriendly", a vsekakor si želim to poletje preživeti tudi na odru, zato skupaj z Damjanom že vadita repertuar, ki ga bova v akustični varianti izvajala tudi v živo. Nastopi so sedaj v prvem planu, poleg promocije skladbe "Pika na i" seveda. Za prihodnje leto pa že malo razmišljamo o izdaji prvega CD-ja kljub temu, da časi temu ravno niso naklonjeni. Na plošči bodo tako že znane skladbe kot nekaj čisto svežih s katerimi želim svoje poslušalce še dodatno presenetiti.

 

V moji glasbeni karieri si želim biti še bolj iskrena in direktna, saj je v teh časih precej težko povedati točno to, kar si misliš, ker imajo dostikrat ljudje rajši zavito v celofan - no, ampak mislim, da tudi ti časi minevajo. Dovolj je bilo leporečenja in zdaj smo prišli v obdobje, kjer se bomo res morali dokazati kdo je iz pravega testa.

 

Besedilo z akordi je že v dolpotegu:   Pika na i