Neža Bračun, ki jo radijski poslušalci dobro poznajo pod umetniškim imenom NESSY, je že osvojila radijski eter s številnimi simpatičnimi modernimi popevkami, se tokrat predstavlja s še eno izjemno pozitivno in simpatično pesmijo.

Glasbenica, ki je trenutno na prehodu iz varnega gnezdeca v samostojno življenjsko obdobje, v novi pesmi prepeva o svojih željah, ki so gotovo del vsakega izmed nas, predvsem pa predstavnic nežnejšega spola.

"Materialne dobrine so tudi na mojem seznamu želja, a so tesno povezane z notranjim mirom, zadovoljstvom in ljubeznijo. Želim si belo obleko in šopek dišečih cvetlic, ki bosta poleg "moža, ki obeta" naredila tisti dan še lepši. Želim si slastno jabolčno pito z ljubeznijo prelito, ker ljubezen gre skozi želodec. Želim si kar si želi moj moški, saj brez njegovih želja moj seznam ni popoln."

Pod pesem se je tudi tokrat podpisal izjemen multiinstrumentalist, producent in prekaljen glasbeni avtor Damjan Pančur, vodja produkcijske hiše Pancho Production; soavtorica in idejni vodja besedila pa je seveda tudi Nessy.

Avtor skladbe: Damjan Pančur
Avtor besedila: Damjan Pančur, Nessy
Avtor aranžmaja: Damjan Pančur
Produkcija: PANCHO MUSIC PRODUCTION