Pevski učitelj Joss Stone, Beverly Knight, All Saints, Westlife in številnih drugih bo znanje delil slovenskim pevcem

V Slovenijo aprila prihaja Joshua Alamu, ki bi mu lahko rekli kar zakulisna glasbena legenda. Je namreč eden tistih, ki v zakulisju s svojim delom krojijo in zakrivijo marsikaj - Joshua Alamu med strokovno javnostjo velja za enega najboljših učiteljev petja na svetu ta hip, svoj delček pa je prispeval tudi pri karieri zvezd kot so Joss Stone, Beverly Knight, Will Young, Daniel Beddingfield, All Saints, Westlife in številnih drugih, katere je v svoji bogati karieri poučeval.

Javnost ga pozna predvsem kot učitelja petja na najrazličnejših velikih talent šovih kot sta The Voice UK in Pop Idol. Na povabilo slovenske učiteljice petja Nataše Nahtigal, ki smo jo lani spoznali tudi kot eno od učiteljic na šovu X Faktor, bo Joshua pripravil tudi pevske delavnice. Za seboj ima več kot deset let izkušenj na področju glasbe in televizije.

Nataša Nahtigal, ki bo Joshuo gostila, je prav tako učiteljica petja (sicer pa tudi zdravnica), dobro poznana v slovenskih glasbenih krogih. Skozi njene učne ure petja so se kalili številni znani slovenski pevci, med drugimi Tomi Meglič (Siddharta), Grega Skočir (Big foot mama), Tina Marinšek (Tabu), Nina Pušlar, Alya in številni drugi. V Sloveniji je bila prva učiteljica petja z licenco za poučevanje pevske tehnike Speech level singing. Izobraževala se je v Londonu, New Yorku, Los Angelesu in drugod po Evropi. V letu 2012 je bila ena izmed učiteljev petja na slovenskem X Faktorju.

Datum: 5., 6. april 2014 od 9.00 do 12.00
Lokacija: Glasbena šola Domžale, Ljubljanska cesta 61, 1230 Domžale

Na delavnici je število mest omejeno, saj je namen delavnice intenzivno delo Joshue z manjšo skupino ljudi.

Več informacij na info@natasanahtigal.com

Organizator:
Nataša Nahtigal pevski studio s.p.
info@natasanahtigal.com
+386 41 605 167